återkommer med helgens festligheter


vill ha ♥

så håll ut lågorna så länge det finns gas i tändarn

Ibland fungerar inte skärmen, eller datorn visar ingen bild. Då brukar det fungera att starta om den. Men jag räddar det jag kan nu, det känns som den faller i bitar ;(
Idag ska jag åka till stan. Vid 15 är kvalet och vid 17 är finalen ihhhh måste seeee

nu äre dags

Snö är kanske det bästa jag vet. Ah på riktigt. Jag var ute nu och gjorde snölykta. Det gick inte så bra, det är inte riktigt kramsnö än. Jag skrev mitt namn i snön istället. Det gick asbra. Funderar just nu på vart man kan åka pulka. det är liksom ingen mening att vänta. Snön är här nu och jag vet inte hur länge den stannar och när den i så fall kommer tillbaka.

say if your girl starts actin up, then you take her friend

vill inte gå och lägga mig. känner mig inte färdig med den här dagen. och så finns det några som borde höra av sig så jag vet att dom lever.
imorgon kommer jag åka till stan med mamma som vanligt.
igår var jag hos steffa.
idag körde jag traktor och lastade skogsvagn.
har träningsvärk i armarna

klicka på köp-knappen bredvid låten eller skivan du vill köpa

sorry steffa den 26 gästar jag norrköping. åhhhh ih måste dit JAAAAAA ihhhhh åhhhh ehhhh AHHHHHH så känns det!
och nu måste jag sova. imorgon är en stor dag! det är UNZdag. fyfan vad dålig. det är onsdag

warm heart of branäs

känns som hela dagen redan har gått för jag var uppe så tidigt idag. betalade boendet i branäs. hihihihihihihihi och så kändes det som om klockan var 5 på morgonen och det var dags att åka på skidsemester. fast det är några veckor kvar.
det här är troligen något av de första åren med snowboard.

igår kom jag på att det är 6 år sedan jag började högstadiet. känner mig asgammal när jag tänker på det
lyssnar för ögonblicket på den här låten. fast den här är bätte med samma band.
är förkyld och nyser och känner inte lukter. igår höll jag på att spy när jag kände lukten av fisksoppa. idag kände jag inte lukten alls. brukar aldrig bli så här. ÄR DET SVINIS? aldrig i livet. jag är så jävla immun.

såg alpha dog, lyssnar på justin timberlake

igår hände det:

jag fick ett svar!
och så tänkte jag mest bara säga att det finns en grupp på facebook vars mejlutskick jag alltid läser och följer, som jag faktiskt engagerar mig. vem fan bryr sig om vad scar gjorde mot mofasa?


det här är gruppen för mig och DIG!
eftersom varken bilduppladdning eller länkning verkar fungera får ni länken såhär jobbigt
http://tinyurl.com/haestarfinnsinte


ps upptäckte just en vän jag inte visste att jag hade. som jag inte känner igen alls. när accepterade jag honom? vi har inte ens en gemensam vän. inte ens en öl som gemensam vän. vem fan är det här?

see me driving in my car


Torgny Melins är i final i dansbandskampen ♥
De senaste dagarna har jag haft lite svårt att hitta något att lyssna på det har blivit typ de här. Det är fan skittrist att lyssna på samma låtar varenda satikans dag. Jag har t.o.m börjat bläddra igenom "what's new" som kommer upp när man startar spotify. Tyvärr hittar jag oftast inget där. Inget långvarigt. Vad fasiken ska jag lyssna på?
För sådär 40 minuter sedan bokade vi skidresa också förresten ihh. åhhh ehhh ahhhh hehehehe mmmmmm. Det ska bli SÅHÄR kul.
Senaste veckan har jag vid flertalet svinisdiskussioner nämnt att jag aldrig blir sjuk. Hatare, nu har jag ont i halsen. Har druckit kolloidalt silver. Ja det heter kolloidalt. Jag har kollat på flaskan.
Jag och mamma var på ikea idag och skaffade ett nytt täcke till mig. Det varmaste dom hade tror jag hehe. Längtar efter att få testa det

PS. Hoppas på den här killen i robinson i år. Mest för att han är cool nog att vara med i mensa.

fredag ah

Hm.. Måndag Tisdag Onsdag Torsdag FREDAG Lördag Söndag. Rätta mig om jag har fel, men är fredag en helgdag?
Ah ibland stör jag mig nåt fruktansvärt på den satans kärringen som driver falsksanning. fyfan- Fredag=supdag=helg. döh. alltså, jag blev så upprörd hahahaha. ÄR HON DUM ELLER?

svennebanan

Dagens fråga: Är amir akrouti svensk? Ja amir, gaybloggen lalala

the very best

rassle har släppt sina första artister. ide gjorde en så fin lista att jag tänker länka den här.(förutom detektivbyrån och parken dom känns så jävla jobbiga att lyssna på)
imorse var jag så jädrans peppad på jag vet inte vad, eller öh sådär för en timme sedan. imorgon har jag haft körkort ett helt år. jag vill fira men hur fan gör man det. tar en sväng med bilen? ah så jävla special kommer det ju bli... måste åka till ett ovanligt ställe

TAKE MY HAND

NU ÄR DET CAPS LOCK-DAY. JAG KANSKE BORDE SKONA ER MED ATT INTE BLOGGA ALLS. ÄR DUMT NOG FORTFARANDE VAKEN, BORDE SOVA SOM ALLA ANDRA KVÄLLAR. LYSSNAR PÅ DEN HÄR FANTASTISKA MANNEN.

LYSSNA OCH NJUT. DET HÄR ÄR BÄSTA LÅTEN. TROR JAG. KANSKE.

RSS 2.0