skönt att du använder din stalker

skulle vilja ha en spikpistol, verkar ascoolt och så är dom livsfarliga ju. hemska saker det där. imorgon ska jag hur som helst införskaffa en häftpistol och affischera växjö. hoppas även på att få siesta-affisch-jobb så jag får se röyksopp och hives och säkert nåt annat som är bra också.
om jag hinner ska jag lägga in bilder imorgon. har inte många alls från stockholm, men desto fler från alla möjliga tidigare händelser.
tidigare idag slockade datorn, bara helt random. sedan ville den inte sätta igång. tog det ganska mycket med ro eftersom jag varit utför kraschande ett antal gånger förut. nu startade burken igen och tur är väl det för annars får jag göra om hemsidan.
om jag har tur blir min dator klar den här veckan, om inte annat får jag den nästa vecka ih åh hihi hehe ahah huhu heeee mmmmmmmmm skönt. måste sätta ihop skrivbordet jag köpte på ikea för jättelänge sedan
fick just en släng av gammal huvudvärk, typiskt. borde väl sova

ambitionen var ett långsamt gift

hatar kent för dom är så bra. vill inte lyssna men måste för dom är jobbigt bra.
jag var i stockholm. åkte tunnelbana, köpte en vårjacka och gummistövlar. och jättegoda scones i gamla stan. i torsdags såg jag turnepremiären för kent. sista låten var absolut bäst. men det var också fint att höra sundance kid och ff igen och veta att jag var med då.
jag letar efter ett hus lite avsides. gärna ett gammalt ruckel man kan få väldigt billigt.

singin everythings ålright

förra veckan gick skitsnabbt. det har den här också gjort. redan fredag, helt galet. på söndag är det vinyl som gäller hos millan, ikväll blire klassåterträff. nu tappade jag tråden. noll ide om vad jag ska skriva. igår handlade jag kläder med beck. jag hämtade även ut alla affischer. jag är så sugen på att sätta upp dom. mintgröna hehe. så dom syns ju ganska bra alltså eh.
fyfan vad jag inte hade nåt att skriva hejdå
update:

klickade runt lite på bilddagboken och hittade min gamla bild från arvika typ...07 kanske. tänker fortfarande på frejs fina tröja

alla dansar och dom ler när dom sjunger om ångest

fyfan vad ni suger på att kommentera. fast jag skriver kanske inget man kan kommentera öh.
hängde på second hand-affärer hela dagen idag. hittade regnrock och två serietidningar. sen testa vi millans nya bandare. vi ska återgå till kassettband i år, fuck lådor och mp3-band. kassett skare fan va. så jävla hårt. tillbaks på ruta ett. jappjapp.

hela dagarna sitter jag och spelar det här skitspelet. jag har inte ens kommit ur beginners protection än. det går lite segt nu fan.
snart hoppas jag på vinylkväll hos millan. boss for leader behöver spelas, så äre bara
fan råkade just ta bort en oskyldig jävel från msn :( jag vet inte ens vem det var. såg inte. fan. VEM FAN VAR DET?

jag vill älska dig och jag vill slå ihjäl dig


jag kan inte påstå att jag inte är sugen. bara några månader. bara för att. i växjö får man ju ändå ingenting.
jag är svag för dig, för du gör mig stark. du är bra för mig, ändå förstör jag allt. du har sönder, fast du gör mig hel.
närnärnärnänärnärnänränär kommer singeln
jag behöver mer fastän du förstör mig helt!
såg joy division-programmet igår. det var jättehemskt bra. har ingen aning om varför jag skulle säga det.
har slutat läsa böckerna och ligger efter som fan med skiten.
om man ändå var på väg till oslo eller nån annan okänd stad.

jag var din, grimslöv hö

är jätterastlös. orkar inte läsa kurslitteraturen idag, orkar inte göra mat, orkar inte fixa mig, orkar inte städa. orkar inte ha tråkigt på facebook åhhh!
ah så jävla tråkigt. aja, det var roligt i helgen. i lördags lyckades jag vara iväg på tre kalasgrejer hehe. det blev jävligt sent och det var en lagom obekväm soffa, kanske inte somnade innan konsum öppnade.
igår var det marängsviss/swiss/schwuschfan, så jävla gott. och pizza. mmmmmm. och ett kattliv fyfan. och världens kanske sämst collegekomedi. dorm daze. fyfan så jävla seg. för att inte tala om filmen dogma. ahhhhh dog.
hoppas hvegis kan skicka bilderna snart, dom kan vara roliga.
såg melodifestivalen igår. ja det var väl tur att ola och salem gick till final. det var ju inte nå vidare många som var så bra.
saknar paradise hotel, det var liksom nåt att längta till varje vecka. alla dokusåpor är slut :(

en för störd värld

har idag rensat bland grupper och fan-sidor jag varit med i på facebook. det var sjukt jobbigt. segt att ta sig ur skiten.
facebook-chattade med en full ljungdahl i honolulu tidigare idag. det var mycket intressant om jag får säga det själv haha.
det är nästan knäppt, inga bilder alls har kommit upp än från hellectro. vafan är det här liksom, snart måste jag ta tag i det själv och lägga in mina. tror nyårsbilderna ligger kvar där också.
nu är det mindre än en månad tills jag ska se kent. det är sjukt kallt och jag har inte lyssnat på dom sedan öh sedan skivan kom ut typ. brukar alltid börja på nytt igen försent så hinner jag inte lära mig texterna och så blire tråkigt. nåja i år vill jag inte köa, vill du det beck?
eftersom ni inte ser vem det är så kan ni låtsas att det är jag. innan jag vurpar och slår sönder mig.
cirka två timmar kvar till paradiset. ikväll är det final. eftersom både cimon och greta åkt ut hoppas jag på pontus för han är så jävla lam och det vore så jäääävla roligt om han tog hem hela skiten.

nock

hehe köpte skivor idag. är sugen på att köpa massor av saker. mest på internet för det är så roligt att få paket.
ska döpa mina barn till julien. japp med e.
fyfan har inget att meddela. det var en knäpp lördag på hellectro.
håller på att tvätta.
har inte kommit upp några bilder från hellectro på facebook än och jag tog nog knappt några.
försöker komma på nåt att fördriva tiden med. orkar inte läsa kursliteraturen ikväll. om drygt en och en halvtimme är det paradiset igen. grymt synd att cimon åkte ur, han var skönast och borde tagit hem hela skiten.
tittade på robinsonfinalen innan idag. tur att hans vann, jag har hejat på honom hela tiden. på sant.
spelade ett spel på facebook, tog upp en tvätt, la i en ny, kollade på smalltownifyed. 25 minuter mindre kvar till paradiset.

RSS 2.0