undisclosed desires

känns som en awesome söndag. fifan vad göttigt. har hittat bra musik igen och gjort en ny playlist. har ätit smörgåstårta. känner ett enormt sug efter det GTA jag hade på vår första dator med windows 95. pratar gamla tv- och datorspel nu och känslorna bara svämmar överrrrr.

such a sweet thing when you open up, baby

Du har fått betyget G. Det var bra jobbat men saknades lite för VG, tex användes inga attribut.
på en grej jag inte riktigt förstod. dog lite när jag såg det. känner mig sjukt bra. hehe. fyfan vad jag ska plugga

i got hoes in different areas

naturgodis och gorillaz. önskar att jag hade roskildebiljett

KOM SÅ FÅR DU HÅRT GODIS

en av få fredagar som känns lite småtråkigt att sitta hemma. vet att det nog inte finns något annat att göra. men jag vill supa innan onsdag herregud. öl på söndag?

i protest tänker jag försöka lyssna på kristian anttila resten av kvällen. pappa har folk här, hoppas det blivit blåbärspaj över som man kan käka hehehe. min kusin är i eskilstuna idag. känns surt, vill jag också vara.
hängde med millan idag, vi gjorde jävligt mycket eftersökningar. och till skillnad från gången vi inte kunde komma på vilken smk-låt det var så hade alla våra researchs framgång. vi vet alls vi ville veta.
hittade tyvärr ingen bra stol, så jag sitter fortfarande i fotöljen. har tittat på alla avsnitt av glamourama och suktar efter päls.
fyfan vad jag känner mig rastlös. eller jag vet inte. känns ganska bra här i fotöljen ändå. men jag vill ha sms eller jävliga msn-diskussioner för fan!

fantasies

igår hämtade vi datorn. jag gillar den som tusingen. jag gillar windows 7 även om jag inte riktigt förstått det riktigt än. skulle behöva komma ur att den typ går i energisparläge efter en kvarts inaktivitet. det gäller t.o.m om jag ser på film, helknäppt. men det tar bara ett par sekunder för den att komma till liv igen så jag överlever kanske. skärmen är helt klart bäst också. så skönt med stor skärm. jättestor haha iihhhhhh.

imorgon ska jag och millan tydligen sola hehe. fyfan jag är bara rädd att bränna mig.
såg en bild från helgen som var rätt rolig


har minst 800 kronor i min burk för ögonblicket, känns skitbra. men eftersom varken visakortet, internet- eller telefonbanken ska fungera i helgen måste jag bunkra upp med massa cash. känns läskigt att bära runt på så mycket.
jag köpte en päls idag, den luktar lite gammal second hand-affär så den hänger utomhus nu. hoppas det går över för jag vill använda den nuuu!

saknar mina bokmärken. dom finns på den gamla datorn, vad ska jag göra utan dom. jag fick leta upp ett par bloggar jag typ mindes namnet på. jag har t.o.m läst kissie och blondinbella för jag saknade lite tidfördriv. imorgon ska jag lämna in en mix till, så jag borde egentligen sitta med ableton nu he he he...
juste, jag kör chatroulette ibland också. hittade en död turk hehe


skulle behöva en ny stol att sitta i också, skrivbordet är för högt eller fotöljen är för låg, båda funkar.

ps. har hittat en kompis kompis musik och det låter hur mysigt som helst

405

känner mig sjukligt rastlös. kan liksom inte fokusera på det jag borde göra, bara väntar som fasiken. borde läsa bok som fan, men det är 100 sidor för mycket som jag ska läsa den här veckan. jag bara vill inte åh eh fan kan inte den här helveteskursen ta slut snart, behöver en rolig sysselsättning

sjunger med och faller i gråtHar kört bil mest hela dagen. Jag och Sofia skulle bada, men det var stängt så vi fikade istället. Räkmacka för 24.50 är ok.

du har x år kvar

Igår var vi ute på luxan, roligaste kvällen på jävligt länge. Första gången jag träffa dalle på kanske ett år. nää jag vet inte. Hon hade med sig hemmarullade fina


Millan


Etta och tvåa hahaha
Förförisk och glad tjej från landet
Tyvärr missade vi lite roliga saker när vi gick till mcdonalds och åt. Men det var nog med skratt hela kvällen och natten ändå

på nordpolen

hehe sitter och lyssnar på gamla favoritband. så jävla mycket minnen, känner nostalgin komma flygande med varenda låt som spelas. utfärdar först en rejäl emo-varning hehe... det här bandet hittade jag en gammal brännskiva med. tyvärr är det lite nyare versioner än vad jag brukade lyssna på som finns på spotify. den här låten minns jag verkligen starkt.
åh det är så himla bra fifan. tråkigt bara att jag inte fixar att lyssna på sånt här. kanske borde jag skämmas lite smått för att jag fortfarande kan lyssna på låtar med det här bandet. den här satt jag och spelade i flera dagar. och såg videon. tyvärr hittar jag inte videon.
ni får en annan jävligt special video som frälste mig


jag går när ni kommer

imorse var det helt otroligt, solen lyste in genom fönstret och irriterade ögonen PLUS att dom spelade lorentz och m.sakarias på radion så jag var tvungen att börja dansa.
igår tog jag bussen till växjö. hehe det var lite skönt att åka buss faktiskt. sedan lagade jag min klocka, som var för billigt för försäkringen. hahaha. sedan letade vi svarta kläder, hittade inget speciellt så vi åt hamburgare. sedan träffade vi johanna som är på väg att flytta tillbaka till växjö. sen minns jag inte höll jag på att säga. vi ska bli björnar. peppar smk också. minns inte

det är som alla bara räknar ner dagar

jag har lyckats möblera mig till en tom yta mitt i rummet, när andreas grega - rädslan kom så kändes det som på film när jag stod och snurrade runt och sjöng
ville bara säga det

svarta linjer, det är allt jag ser


Köpte ny tv med millan igår. Det går att se texten nu.
Innan dess satte vi upp affischer över stan också

På carlings möttes vi av en tjej i extas haha. Hon var otroligt glad över att få sätta upp planscher

helt otroligt med bilder

har tömt kameran och det fanns bilder från nyår och fram till nu.
nyår fanns för många bilder, det här är fem på morgonen

hellectro

och stockholm nu allra senast

det kommer bli en lång kall vinter

ny månad fast det känns inte så vidare speciellt ändå. fast det spelar många bra band den här månaden. tre som jag ska se. nej fyra. åh vilken månad alltså! kommer gå åt mycket pengar usch.
Särskilt viktigt är det att visa respekt för äldre och hjälpa till vid seniorplankning.♥

RSS 2.0